Primul cercel pentru bebeluși de la Studex

Părinții de fată lamentează când și cum să le găurească urechea bebelușului. Sunt mai multe păreri, unii spun că gaura trebuie efectuată când bebelușul are doar câteva zile, fiindcă nu simte deloc durerea, alții spun că trebuie așteptat cel puțin 2-3 luni cu această intervenție. Bine, dar atunci cum va primi cerceii bebelușul.

Este o tradiție, ca primul cercel pentru bebeluș să fie aplicat înainte de botez. Într-un fel este just, cum ar arăta bebelușul de fată în pozele de botez fără să aibă cercel în ureche. Doar nu este un băiețel! Fetele trebuie să aibă stil chiar la primele evenimente din viața sa.

Adevărul este că perforarea urechii chiar nu este dureros pentru bebeluși, mai ales dacă aceasta se execută cu un aparat specializat și în condiții sterile. Atunci pot apărea doar probleme dacă rana creată se infectează din cauza rănilor provocate de ustensile nesterilizate. Procesul de găurire a urechii oferit de Studex cu ajutorul aparatului de piercing și cerceii medicinali este complet steril. Chiar există o gamă special gândită pentru bebeluși. Pachetul conține tot ce este nevoie pentru aplicarea primului cercel pentru bebeluși mai puțin aparatul de perforat urechea.