Firma ROS asigură reparație raft pentru paleți

Nu în toate cazurile este nevoie de schimbarea rafturilor pentru paleți deteriorate, pentru că reparația lor este mult mai ieftină. Firma ROS asigură reparație raft pentru paleți pentru toate companiile care au probleme cu sistemele de rafturi. Acest serviciu se poate solicita în mai multe țări, între care și în România, deci firma ROS oferă sistemul său brevetat și în țara noastră.

Între avantajele sistemului de reparație raft pentru paleți se numără faptul că această tehnologie este acreditată de către organizațiile europene, metoda este rapidă și rentabilă pentru realizarea cerințelor de protecția muncii, firma asigură garanție pentru toate lucrările de reparație, termenul de lucrare este scurt și, pe lângă acestea, reparația stâlpurilor aduce economii de mai mult de 50%.

Un alt avantaj însemnat al reparației raft pentru paleți este că repararea stâlpurilor se face fără ca paleții să fie îndepărtați de pe rafturi. Mai multe informații despre reparație raft pentru paleți găsiți pe pagina web ros-romania.ro.