In camera copilului stickere fosforescente

Doriti, sa decorati dormitorul cu ceva interesant, dar nu aveti idee? Trebuie sa stiti, ca stickere fosforescente sunt ideale pentru dormitor, ca se vad foarte frumos noaptea.

Aceste stickere au culoarea alba in timpul zilei, numai seara sunt fosforescente. In webshopul Stickere.net sunt expuse la vanzare foarte multe produse, intre care sunt de gasit si stickere fosforescente. In camera unui baietel, caruia ii plac avioanele, este ideal stickerul cu avion fosforescent. Acesta se poate aplica foarte usor, in doar cateva minute. Cadorisiti copilului Dumneavoastra acest produs, ca se va bucura de el foarte mult. Dar in oferta webshopului gasiti si modele cu pisicute, albinute, fluturi, mielusei, trenulet, univers etc.

Dar in camera unei fetite este idee buna, sa aplicati stickere fosforescente cu Zana si luna. Este lichidare de stoc, asa ca unele modele se pot cumpara si cu 80% reducere. Nu pierdeti aceasta ocazie, pentru ca puteti economisi o suma frumusica de bani, cu toate ca camera copilului sau dormitorul vor fi decorati.