Hamilton Beach – blendere moderne

Fara echipamente performante sau diferite blendere nu se poate prepara bauturi gustoase pentru clientii unui bar. Blendere Hamilton Beach sunt gasite in webshopul barshaker.ro, este bine, sa achizitionati din acest magazin online.

Dintre gama larga de produse va recomandam de exemplu blenderul Hamilton Beach HBH550-CE – Fury, care este ideal pentru bauturi congelate, ca Pina Colada, Margarita si Daiquiri. Acesta se utilizeaza cu jumatati de cuburi de gheata sau cu gheata strivita. Fabricantul asigura doi ani de garantie pentru acest produs. Acest blender Hamilton Beach este recomandat pentru 50+ bauturi pe zi. Este dotat cu contor de timp cu inchidere automata. Cutitele din inox durabile garanteaza rapiditatea procesarii.

Deci aceste produse sunt de calitate inalta, care vor putea fi folositi multi ani. Vizitati deci acest webshop, pentru ca aici puteti cumpara tot ce aveti nevoie pentru barul Dumneavoastra. Livrarea blenderelor Hamilton Beach se face gratuit in toata tara, daca pretul acestora trece de suma 199,00 RON.