Masina CNC Legas Seria B

Masinile Legas de tip CNC sunt categorizate in 4 mari grupuri. Legas Seria B este o masina de debitat cu o constructie simpla, dar foarte fiabila si usor de manevrat. Are o comanda numerica, pentru a usura proiectarea muncii. Masina CNC are o interfata speciala, care poate fi configurata in limba romana si este bazata pe sistemul de operare Windows.

Cu ajutorul programului specific se face prezentarea grafica a procesului de taiere si simularea acestuia. Masina permite intreruperea, repornirea si repetarea procesului de taiere. Masina CNC are si o telecomanda care ajuta la interactiune.

Cu ajutorul masinii Legas Seria B se pot debita piese din materiale feroase. Grosimea tablei trebuie sa fie cuprinsa intre 3-100mm. Legas Seria L se considera fiind cea mai populara masina CNC pe piata. Are o productivitate ridicata, permite o viteza de lucru mai mare. Masa de lucru se incarca si se descarca cu ajutorul unui stivuitor. Programarea masinii se face foarte usor. Are mai multe optiuni utile. Pornirea si oprirea preincalzirii se face automat.