Parchet laminat ieftin, oare este o alegere bună?

Știm cu toții că o reamenajare este foarte costisitoare și acest cost crește vertiginos cu atât mai mult cu cât de demult a fost efectuată ultima operațiune de acest gen. Dacă pereții sunt crăpați, tencuiala pe alocuri se decojește sau pardoseala este putrezită și dedesubt este plină de mucegai.

Dacă vrei să nu ajungi în situații neplăcute peste doar câțiva ani, atunci trebuie să alegi materiale de calitate, moderne, care să păstreze frumusețea și eleganța timp îndelungat. Un parchet laminat ieftin nu neapărat trebuie să însemne că este slab calitativ, dar probabil nu este confecționat cu tehnologiile cele mai moderne disponibile.

În domeniul materialelor de construcții anual sunt inventate soluții noi. Aceste soluții aduc materiale noi, mai rezistente, mai aspectuoase, mai durabile. Soluțiile noi nu neapărat vor produce o creștere de prețuri, dar probabil nici nu vor fi cele mai ieftine produse de pe piață. Din aceste motive ar fi păcat să optezi pentru un parchet laminat ieftin, ai scăpa ocazia să ai o pardoseală modernă la un preț corect.