Tapetarea livingului pentru un aspect modern

Te-ai săturat de pereții zugrăviți în alb? Ai vrea să realizezi ceva ieșit din comun în sufrageria ta, dar nu știi cum să faci primul pas? Alege tapetarea pereților din living cu modele moderne și vei vedea cât simplu se poate transforma o cameră într-o oază de liniște!

Tapetarea pereților nu este o operațiune chiar așa de sofisticată cum ar crede unii, doar meșterii  încearcă să te sperie fiindcă ei trebuie să realizeze planeitatea perfectă a pereților. Este drept, pereții camerei unde vrei să fie lipit tapetul trebuie să fie pregătiți cu minuțiozitate, gletuite și șlefuite la perfecție.

Lipirea tapetului pe un perete pregătit corespunzător este o joacă de copii. Lipiciul se întinde pe spatele tapetului într-un strat subțire după care se poziționează unul lângă altul. Lipiciul pentru tapet nu se usucă repede, deci și după aplicare îl mai poți mișca câțiva milimetri.

Sunt zeci de modele de tapete moderne destinate pentru living din care poți alege cele mai potrivite pentru gustul tău. Nu știi cum și cu ce fel de materiale să amenajezi livingul? Nu lăsa ca proiectul tău să fie sortit eșecului, caută soluții de design pe pagina magazinului Diego România!